Često postavljena pitanja

Online kupovina

Prilikom online narudžbe, možete koristiti Diners, Visa, Maestro ili Mastercard kreditnu karticu.

Zbog Vaše i naše sigurnosti nismo u mogućnosti ponuditi plaćanje tokom preuzimanja.

Nakon što izvršite plaćanje, nažalost narudžbu nije moguće otkazati.

Želimo izbjeći takve situacije pa Vas molimo da odmah prijavite ukoliko se navedeno dogodi. Krivu narudžbu trebate prijaviti na e-mail adresu  narudzbe@torterie- macaron.hr  odmah po primitku proizvoda. Ako je kriva narudžba greška kupca koji je prilikom stavljanja u košaricu izabrao krivu tortu, ne odgovaramo za to. Ukoliko se 5 greška dogodila prilikom našeg zaprimanja Vaše narudžbe i isporuke iste, dostavit će Vam se naručena torta u najkraćem mogućem roku.

Narudžbu je moguće promijeniti dokle god niste potvrdili konačno svoju kupovinu. Kada potvrdite svoju kupovinu, odnosno pošaljete nam potvrdu o plaćanju, narudžbu nije moguće promijeniti.

Online kupovina je u potpunosti pouzdana. Vaša kupovina ostvaruje se kroz WsPay sustav plaćanja, a ukoliko želite znati više o WsPay uslugama to možete pogledati na sljedećoj poveznici: https://www.wspay.info/

Molim provjerite valjanost kartice. Možda je došlo do isteka kartice ili nemate dovoljno sredstava na računu. U tom slučaju provjerite sa svojom bankom kako biste bili sigurni. Ukoliko je sve u redu sa karticom i imate dovoljno sredstava, javite nam se na e-mail narudzbe@torterie-macaron.hr

Ako je Vaša kartica ovlaštena, plaćanje će biti obavljeno odmah, a na Vašu e-mail adresu dobit ćete potvrdu uspješno obavljene kupnje. Ukoliko kartica nije ovlaštena, kupovina neće biti moguća, a obavijest o tome dobit ćete na Vašu e-mail adresu.

Prilikom narudžbe željenog proizvoda sami odabirete datum preuzimanja istog. Slastice se naručuju minimalno 2 dana prije željenog datuma dostave a torte sa pokrivkama se naručuju 5 dana prije željenog datuma. Što znači ako vam primjerice treba torta u srijedu, molim Vas da naručite i platite u ponedjeljak do 23.59 h – 2 dana prije narudžbe. Treba imati na umu da se isporuke ne vrše blagdanima. Dostavu vršimo u dostupnim terminima 12- 20 h radnim danom, dok subotom dostavljamo 11-13 h a nedjeljom ne dostavljamo. Naravno, možete odabrati bilo koji datum preuzimanja u roku od 30 dana od dana Vaše narudžbe. Svi ostali detalji vaše narudžbe svakako su navedeni i u potvrdi koju ćete primiti putem e-mail adrese.

U vremenu koje ste odabrali prilikom narudžbe, radnim danom 12-20 h i subotom 11-13 h. Nedjeljom ne dostavljamo.

Naravno, preporučujemo opciju online plaćanja i osobnog preuzimanja. U tom slučaju, sami birate poslovnicu u kojoj ćete ju pokupiti tokom dana i ne morate nužno osobno preuzeti već osoba koja preuzima mora imati potvrdu o narudžbi kod sebe. Isto tako, online plaćanjem koristite benefite poput akcija, popusta i ukrašavanja torti sa natpisom ili pokrivkom.

Preuzimanje kupljenih proizvoda

Svoju narudžbu možete preuzeti isti dan od 11:00 sati kada ste naručili željeni proizvod u poslovnici koju ste naveli kao mjesto preuzimanja.

U trenutku kada potvrdite svoju kupovinu, nažalost nije moguće promijeniti poslovnicu u kojoj preuzimate naručeni proizvod.

Ne morate. Potrebno je samo imati potvrdu koja je kupcu poslana na e-mail adresu kao potvrda uspješno naručenog proizvoda. Potvrdu ne morate imati isprintanu, dovoljno je pokazati ju na zaslonu mobitela.

Naravno, prilikom preuzimanja moguće je platiti gotovinom ili karticom.

Preuzimanje je dostupno na svim Torterie Macaron lokacijama: možete ih
pronaći na linku.

Tako je, preuzimanje slastica i torti je moguće i u našoj lokaciji u Zadru –
Supernova Zadar. Trenutno opciju dostave imamo na zagrebačkim lokacijama.

Takve situacije su vrlo rijetke. Međutim, ukoliko naručena torta nije spremna na lokaciji već se nalazi na drugoj lokaciji – besplatno ćemo Vam dostaviti tortu na željenu adresu.

Naravno, slobodno svratite do Vama najbliže Torterie Macaron lokacije i razgledajte našu bogatu vitrinu sa slasticama i tortama. Djelatnik/ca će preuzeti Vašu detaljnu narudžbu i naplatiti te krenuti sa procesuiranjem narudžbe.

Ukoliko proizvod nije u svom originalnom obliku ili ima skrivenu grešku, isti ćemo zamijeniti novim bez dodatnih novčanih naknada. Obratite nam se s opisom oštećenja/mane te ćemo Vas kontaktirati za dogovor oko novog termina dostave.

Ukoliko imate reklamaciju na kupljeni proizvod, proizvod možete reklamirati preko e-mail adrese s koje ste dobili predračun. Obratite nam se s opisom reklamacije te ćemo Vas kontaktirati za dogovor oko reklamacije.

Molimo da nam se odmah prilikom preuzimanja obratite za reklamaciju preuzetog proizvoda na lokaciji. Takve reklamacije su vrlo rijetke, ali smo svjesni moguće ljudske pogreške.

Naravno. Svaki proizvod bit će u prilagođenoj ambalaži kako bi bio zaštićen od vanjskih utjecaja.

Ukoliko je proizvod koji ste naručili izgledom drugačiji od onog koji ste naručili putem naše internet stranice, provjerit ćemo je li proizvod koji preuzimate onaj koji ste naručili. Ukoliko smo isporučili drugačiji proizvod od onog naručenog, odmah ćemo naručiti Vaš željeni proizvod i dogovoriti novo vrijeme preuzimanja, a ukoliko ste Vi zabunom naručili krivi proizvod, nažalost, proizvod koji ste naručili dužni ste preuzeti.

Iako je takav propust zaista rijetkost, moguće je da se dogodi nešto na što ne možemo utjecati. U tom slučaju, naručeni željeni proizvod dostavit ćemo na dogovorenu adresu u najkraćem mogućem roku.

Naravno, možete naručiti neograničen broj proizvoda sa istim vremenom preuzimanja.

Naravno, dostavljamo na kućnu ili drugu željenu adresu direktno do Vaših vrata uz pomoć svih mogućih zaštita kako bismo i Vas i djelatnike zaštitili.

Dostavljamo do Vaših vrata, prema tome ne morate se spuštati do ulaza u zgradu/kuću osim ako tako Vama više odgovara. Ukoliko imate napomena, molimo ostavite nam poruku pod „Dodatne informacije“ unutar Vaše košarice.

Molimo javite nam što prije mailom na email adresu s koje ste primili predračun, kako bismo pokušali na obostrano zadovoljstvo isporučiti proizvode u novom terminu. Dostavljač će Vam se javiti na broj mobitela koji ste ostavili prilikom naručivanja, te će dogovoriti prvi dostupan termin za dostavu narudžbe.

Korisnički račun

Nije potrebno imati korisnički račun kako biste mogli kupovati željene proizvode.

Ako imate korisnički račun moći ćete imati uvid u povijest svojih narudžbi. Uz to, intenzivno radimo na poboljšanju usluga i razvijamo sustav popusta i drugih pogodnosti za sve one s korisničkim računom.

Ukoliko želite promijeniti svoje korisničke podatke kao što je Vaša e-mail adresa, lozinka i slično, možete to napraviti klikom na “Moj račun”, “Uredi svoje podatke” i na toj lokaciji promijeniti sve podatke koje želite.

Kreirati svoj korisnički račun možete klikom na “Moj račun” te slijedeći daljnje upute.

Ukoliko zaboravite lozinku, klikom na poveznicu “Zaboravio/la sam lozinku” slijedite upute kako dobiti novu lozinku, a ista će tada biti poslana na Vašu e-mail adresu.

Neće. Vaš korisnički račun vidljiv je samo Vama. 

Prije svega, provjerite jeste li upisali valjano korisničko ime i lozinku (obratite pažnju na velika i mala slova, interpunkcijske znakove, brojeve i slično). Ako se ni tada ne budete mogli prijaviti, kontaktirajte nas putem naše podrške za korisnike. Adresa je vidljiva odmah ispod prostora za prijavu.

Sve osnovne podatke koji su potrebni za kreiranje korisničkog računa poput imena, prezimena, adrese, broja telefona, grada u kojem živite, datuma rođenja te e-mail adrese. Za zadržavanje svih podataka, prethodno tražimo Vaše dopuštenje.

Ukoliko odlučite ugasiti svoj korisnički račun, Vaši podaci se trajno brišu iz naše baze te ih ni na koji način nismo u mogućnosti koristiti u bilo kakve svrhe.

Proizvodi

Možete naručiti neograničeni broj proizvoda.

Svaka naša torta se izrađuje prema našem standardu koji iznosi 14 šnita po torti. Za novitete pratite nas na našim društvenim mrežama i na ovoj web stranici.

Pored redovne cijene, u kategoriji torte, pronaći ćete novu akcijsku cijenu torte. Samo torte označene akcijskom cijenom spadaju pod torte na akciji.

Općenita pitanja

Drago nam je da želite biti u toku s našim novim akcijama i proizvodima, a to možete napraviti redovnim odlaskom na našu web stranicu, gdje ćete pod kategorijom “Novosti” pronaći sve nove akcije i proizvode. Osim toga, sve novosti možete direktno pratiti i na kanalima društvenih mreža Facebook i Instagram.

U web shopu pored fotografije i naziva svakog našeg proizvoda možete pronaći detaljne informacije o proizvodu poput količine, sastojaka, alergena i cijene te akcijske cijene ukoliko se radi o akciji.

Naši proizvodi se izrađuju u centralnoj proizvodnji u Zagrebu po visokim standardima kvalitete. Uz pomoć naših vrijednih i stručnih slastičara i slastičarki možemo se pohvaliti mnoštvom kvalitetnih i ručno rađenih proizvoda.

Torterie Macaron su slastičarnice koje u ponudi imaju vrhunsku kvalitetu proizvoda, proizvedene u Zagrebu, Hrvatskoj. Svaki proizvod je pomno osmišljen, testiran i plasiran na tržište kako bi zadovoljio preferencije naših potrošača. Inzistiramo i posvećeni smo svojim standardima kvalitete. Torterie Macaron znači odabrati kvalitetu i pouzdanost.