I mi imamo Orašara!

Share me

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Lijepom našom zavladala je prava ORAŠARomanija; osim dugih redova i unaprijed prodanih karata za najgledaniji balet, ove godine je i Advent u Zagrebu u duhu poznatog NUTCRACKERA ! Vjerujemo da svi znaju od kuda Orašar, a za one koji ne znaju; Orašar je priča o djevojčici koja za utješni poklon za Božić dobije drvenog lutka s kojim se razbijaju orasi. Djevojčica Klara nakon večere i darivanja ode na počinak te joj se u snu pojave miševi koji postanu stvarne veličine. Od zlih miševa spašava ju drveni lutak Orašar koji se pretvora u zgodnog vojnika, po kome je skladan i osmišljen jedan od najljepših baleta na Svijetu.

Kombinacija oraha, najkvalitetnije čokolade, ruma i slatkog vrhnja kreira savršen recept za blagdanski slatki zalogaj, dva ili tri…

U duhu ovogodišnje teme zagrebačkog adventa te u čast Orašaru naši vrijedni slastičari dugo su kreirali ljepoticu TORTU ORAH koja okusom podsjeća na klasičnu tortu iz bakine knjige recepata u laganijoj verziji s dodatkom ruma. Kremasta torta oplemenjana hrskavim prženim orasima svojim okusom i aromom iznenadit će i najzahtjevnija nepca ljubitelja čokolade i oraha. Vjerujemo da bi u ovoj torti i djevojčica Klara uživala!

Torta orah je idealna torta za zimske dane i nadolazeće blagdane!

Ova internetska stranica, njezine e-mail poruke, on-line usluge, reklame i interaktivne aplikacije mogu koristiti „kolačiće“ radi poboljšanja naših usluga. TORTERIE MACARON primjenjuje nadopunjena i proširena PRAVILA PRIVATNOSTI. Saznaj više na LINKU.